Samenwerking?
Atrium Medisch Center zoekt samenwerking

Het Atrium Medisch Center is een groep enthousiaste specialisten op gebied van zorg, werk en welzijn en is altijd op zoek naar professionals die willen samenwerken. In ons centrum zijn verschillende zorg- en dienstverleners gevestigd met allemaal hun eigen expertise. Zij zijn allen zelfstandig en zijn zelf verantwoordelijk voor de trajecten die zij aanbieden.

Goede zorg verlenen staat bij deze zorgverleners voorop, dit betekent onder andere dat zij geen lange wachttijden hebben en de tijd voor de patiënt of client nemen. Een persoonlijk sfeer en persoonlijke aandacht leveren een bijdrage aan goede zorg.

Dit bereiken zij ook door middel van lezingen, workshops en bijeenkomsten. Doordat er verschillende disciplines samen in één pand zitten is overleg en samenwerking makkelijker en kunnen er extra diensten worden aangeboden. Zo kunnen zorg, preventie en dienstverlening het beste op vraag en behoefte worden afgestemd.

Samenwerking heeft voor de zorgondernemer veel voordelen:

  • Kosten kunnen gedeeld worden.
  • Grotere projecten kunnen samen opgepakt worden.
  • Er is vervanging bij ziekte of afwezigheid.
  • Er wordt kennis gedeeld.
  • Het vergroot de zichtbaarheid.
  • Binnen samenwerkingsverband doet iedereen waar hij of zij goed in is.

Atrium Medisch Center is gevestigd in Badhoevedorp, vlakbij Schiphol en direct bij afslagen A4 en A9. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is altijd gratis parkeergelegenheid.

Bent u geinteresseerd in een samenwerking? Maak een afspraak en kom kennismaken.

Atrium Medisch Center
contact@toinevanloon.nl
+31 (0)6 19 52 60 08

Samenwerken is een meerwaarde, maar geen verplichting. Kijk ook naar onze Verhuur van flexzorgruimtes per dagdeel of langere periode