Outplacement met baangarantie voor werknemers

Van Baan Naar Baan

Goed personeel is onmisbaar. Het is uw kapitaal. Soms komt het voor dat er een mismatch is (ontstaan)tussen werknemer en werkplek. Dat kan leiden tot een onprettige werkervaring en uiteindelijk tot (langdurig) verzuim.

goede werkgever

Wij nemen arbeidscontracten over van arbeids(on)geschikt personeel

Een originele en waardige oplossing voor werknemer en werkgever

Bij Everybody Works streven we er altijd naar een oplossing te vinden waar zowel de werknemer als de werkgever tevreden mee is. Dit stelt jullie in staat de samenwerking, ondanks de vervelende situatie, op een goede manier af te sluiten.

De voordelen van outplacement met baangarantie voor de werkgever:

Groepen werkzoekende kunnen ook voor outplacement terecht bij Everybody Works.

UW Voordeel

Wij nemen het arbeidscontract van u over als werknemer instemt.

Wanneer outplacement met baangarantie?

Er zijn verschillende situaties waarin het passend is om je werknemer een outplacementtraject met baangarantie aan te bieden.

Het gaat eigenlijk bijna altijd om situaties waarin de werknemer, buiten zijn of haar eigen schuld om, ontslagen wordt. Voor sommige bedrijven is het momenteel voor hun voortbestaan helaas nodig medewerkers te ontslaan. Wij helpen je hierbij door de waardevolle mensen van wie je afscheid moet nemen, goed en deskundig te begeleiden. Zo geef je enerzijds invulling aan goed werkgeverschap en hou je anderzijds als ondernemer voldoende creativiteit en energie over om op andere manieren in te zetten voor de toekomst: voor commercie, het ontwikkelen van nieuwe diensten en het aanboren van nieuwe markten.

Outplacementbureau met baangarantie

Everybody Works heeft al meer dan dertig jaar ervaring met outplacement, Re-integratie en Arbodienstverlening. Ons doel is altijd om werkgevers en werknemers zo snel en effectief mogelijk te helpen. De voordelen van Everybody Works:

Groeps-outplacement met baangarantie

In het geval van een reorganisatie moet je als werkgever vaak meerdere medewerkers tegelijk ontslaan. In zo’n situatie is het mogelijk om te kiezen voor een groeps-outplacement. Tijdens dit traject worden meerdere werknemers tegelijk begeleid op hun weg naar een nieuwe baan. Een groeps-outplacement kan vanaf 5 tot 75 personen.

Wat kost outplacement met baangarantie?

Elke persoon en iedere situatie is anders. Daarom bieden we altijd maatwerkoplossingen aan. Hierdoor variëren de kosten voor outplacementtrajecten met baan garantie. Wel hanteren we een aantal basistarieven.

Onderzoekstraject inlevingsgesprekken 1e gedeelte € 2.000,00 bij voortgang als alle partijen akkoord zijn 2€  2.150,00 excl. BTW

Overnamekosten zijn afhankelijk van belastbaarheid en plaatsingsmogelijkheden van werkennemer en variëren van 3 maanden tot 12 maanden brutosalaris plus loonkosten maar U betaalt geen transitie vergoeding!

 U kunt vrijblijvend offerte aanvragen via Toine van Loon 06 1952 6008 of contact@toinevanloon.nl

Veel gestelde vragen werkgevers

Naast de vraag naar de kosten van outplacement, zijn er nog meer vragen over outplacementtrajecten waarop werkgevers vaak een antwoord zoeken. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen van werkgevers voor je op een rij gezet.

Nee, in Nederland is outplacement niet wettelijk verplicht. Je mag als werkgever zelf bepalen of je werknemers een outplacementtraject aanbiedt. Andersom is de werknemer ook niet verplicht om deel te nemen aan het traject.

De duur van een outplacementtraject is heel erg afhankelijk van de persoon en de situatie. In sommige gevallen vindt de kandidaat binnen een maand werk, maar het kan ook een jaar duren. De gemiddelde duur van een outplacementtraject bij Everybody Works is zes maanden.

Het beste is om met outplacement te beginnen wanneer de werknemer nog in dienst is. Het is namelijk eenvoudiger om van de ene baan in de andere te stappen, dan om vanuit werkloosheid een nieuwe baan te vinden.

Offerte op maat

Neem contact op voor een persoonlijke ontmoeting met Everybody Works en daarbij een offerte op maat.

Meer informatie of vragen over outplacement kunt je mij direct bereiken via 06 1952 6008 of via het contactformulier

Toine van Loon