Flexzorgruimtes

 

AMC logo

 

Flexzorgruimtes van het Atrium Medisch Center onzorgen de zorgondernemer, waardoor deze zich helemaal kan richten op de patiënt

 

In het Atrium Medisch Centrum kunt u volledig gefaciliteerde behandel-ruimtes huren per dagdeel of voor langere perdiodes. Makkelijk, representatief en bereikbaar. 

U zoekt een volledig gefaciliteerde behandel-ruimte en wilt snel operationeel zijn. Als moderne zorgondernemer wilt u bovendien flexibel huren, en niet vastzitten aan langjarige huurcontracten met allerlei bindende voorwaarden. Wij bieden een alternatief. Representatieve ‘ready to use’ behandelruimtes in Atrium Medisch Center in Badhoevedorp. Compleet ingericht met … Een altijd bemande balie en voldoende gratis parkeerruimte.

Ook biedt Atrium Medisch Center servicediensten zoals een telefoondienst, een postadres en postverwerking zodat u altijd bereikbaar bent. In het centrum kunt u gebruik maken van ruimtes voor vergaderingen, cursussen en evenementen. Hierdoor kunt u zich als zorgverlener helemaal richten op uw patiënten.

Atrium Medisch Center huisvest een praktijk voor fysiotherapie en oefentherapie, een tandarts, audicien, acupuncturist, een medisch esthetisch centrum, lifestyle centrum en een keuringscentrum.

Heeft u belangstelling voor het huren van een behandelruimte per dagdeel of voor een langere periode? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij leveren graag maatwerk en stellen onze dienstverlening af op uw specifieke wensen.

Atrium Medisch Center Flexzorgruimtes

Sloterweg 303
1171VC  Badhoevedorp

Toine van Loon
+31 (0)6 19 52 60 08
contact@toinevanloon.nl

 

flexzorgruimte

flexzorgruimte

flexzorgruimte

flexzorgruimte

flexzorgruimte