Kantoorruimteverhuur
Makkelijk, representatief en bereikbaar

U zoekt kantoorruimte en wilt snel operationeel zijn. Een locatie kiezen, inpluggen en aan de slag! Als modern ondernemer wilt u bovendien flexibel huren, en niet vastzitten aan langjarige huurcontracten met allerlei bindende voorwaarden. Wij kennen de behoeften van ondernemers en bieden een alternatief. Representatieve ‘ready to use’ kantoorruimtes in Badhoevedorp: midden in het zakelijk hart van Nederland en zeer goed bereikbaar!

Makkelijk

Het huren van kantoorruimte gaat in de meeste gevallen gepaard met langlopende huurcontracten. Bij Atrium Business Centers is de minimale huurperiode slechts één jaar. Daarnaast gaan wij zeer flexibel om met uitbreiding of inkrimping van uw kantoorruimte. U betaalt één vast bedrag waarin alle faciliteiten zijn inbegrepen.

Representatief

U huurt een kantoorruimte waar u cliënten kunt verwelkomen en u volledig kunt focussen op uw zakelijke activiteiten. Huren van kantoorruimte bij Atrium Business betekent ook dat u en uw cliënten gebruik kunnen maken van pantry, toiletten en vergaderfaciliteiten. Er is daarbij voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

atrium

Bereikbaar

Atrium Business Centers bevindt zich in Badhoevedorp aan de rand van Schiphol, op een steenworp afstand van Amsterdam en nabij de snelwegen A4 en A9. Kortom, kantoorruimte midden in het zakelijk hart van Nederland.

Wij bieden kantoorruimte vanuit een alles in één oplossing. Dat betekent dat u naast uw eigen kantoorruimte gebruik kunt maken van alle faciliteiten in het gebouw zoals:

 • Vergaderzaal
 • Pantry met koffie/thee/soep/bronwater etc.
 • Printer/copier/scanner/fax
 • ADSL en UTP netwerk
 • IP telefonie
 • Indien gewenst compleet gemeubileerde kantoorruimte

En, niet onbelangrijk, de prijzen voor het huren van kantoorruimte zijn bij ons zeer aantrekkelijk en all-in.

Kortom, wij maken huren makkelijker! U profiteert van dezelfde voordelen als in een ‘traditionele’ kantooromgeving, tegen aanzienlijk eenvoudigere voorwaarden. Heeft u belangstelling voor het huren van kantoor-ruimte in Badhoevedorp? 

Bel ons dan op 020 740 11 00 en vraag naar Toine van Loon. 
Of mail ons op contact@toinevanloon.nl en vraag naar de mogelijkheden.

atrium

En, niet onbelangrijk, de prijzen voor het huren van kantoorruimte zijn bij ons zeer aantrekkelijk en all-in.

Kortom, wij maken huren makkelijker! U profiteert van dezelfde voordelen als in een ‘traditionele’ kantooromgeving, tegen aanzienlijk eenvoudigere voorwaarden. Heeft u belangstelling voor het huren van kantoor-ruimte in Badhoevedorp? Bel ons dan op 020-7401100 en vraag naar Toine van Loon. Of mail ons op contact@toinevanloon.nl en vraag naar de mogelijkheden.

14 voordelen van Atrium Business Centers op een rij

 • Flexwerkplek vanaf € 149,00 (ex. btw) per persoon per maand
 • Professionele kantoorunits. Vanaf 4 werkplekken €750,- excl. BTW per maand. Inclusief servicekosten/internet en koffie. 
 • Representatieve vergaderfaciliteiten en pantry tot uw beschikking
 • Ramada hotel op loopafstand
 • Zeer gunstige ligging, direct bij afslag A9 en vlakbij Schiphol
 • Een sportcentrum naast de deur
 • Volledig ingerichte kantoren met telefoon, printers, faxen en computerbekabeling
 • Opslagruimte huren
 • Flexibele huurtermijn
 • 24/7 toegankelijk
 • Indelingen kunnen op verzoek worden aangepast
 • Volledig toegankelijk met rolstoel
 • Indien uw ruimte te klein wordt ruilt u hem snel en makkelijk om voor een grotere ruimte (en vice versa!)
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid bij het gebouw.
atrium

atrium

Atrium business centers
Het Atrium Business Centers beschikt over verschillende vergaderruimten, coachingsruimten, workshopsruimten en flexwerkplekken. Sfeervol vergaderen met veel daglicht aan lange tafels in luxe leren fauteuils.
Nabij vlieg-, bus-, treinverbinding.
Parkeren is gratis. Kom het eens proberen.
Je bent van harte welkom!
Faciliteiten:
beamer, gratis Wifi, printer, scanner, lunch, gratis parkeren, receptie, kopieermachine, host, voor € 7,50,- per uur p.p. exclusief BTW.

atrium

Het Atrium
Je kunt hier heerlijk rustig bijpraten en tijdens of na de vergadering even ontspannen, nadenken op de bank of lunchen in het atrium. Parkeren is gratis. Nabij vlieg-, bus-, treinverbinding. Kom het eens proberen. Je bent van harte welkom!


Faciliteiten:
flipover, gratis Wifi, printer, scanner,lunch, gratis parkeren, receptie, kopieermachine, Host, voor € 7,50,- per uur p.p. exclusief BTW.

atrium

Atrium Los Angeles
Stijlvolle ruimte met aandacht voor kunst.
Vergaderruimte met bijbehorende lounge (indien niet separaat verhuurd). Je kunt hier heerlijk rustig vergaderen en tijdens of na de vergadering even ontspannen, nadenken op de bank of lunchen in het atrium.
Nabij vlieg-, bus-, treinverbinding.
Parkeren is gratis. Kom het eens proberen.
Je bent van harte welkom!
Faciliteiten:
beamer, gratis Wifi, printer, scanner, lunch, gratis parkeren, receptie, kopieermachine, host: voor € 7,50,- per uur p.p. exclusief BTW.

flexzorgruimte

Flexzorgruimtes
In het Atrium Medisch Centrum kunt u volledig gefaciliteerde behandelruimtes huren per dagdeel of voor langere perdiodes. Makkelijk, representatief en bereikbaar. U zoekt een volledig gefaciliteerde behandelruimte en wilt snel operationeel zijn. Als moderne zorgondernemer wilt u bovendien flexibel huren, en niet vast-zitten aan langjarige huurcontracten met allerlei bindende voorwaarden. Wij bieden een alternatief. Representatieve ‘ready to use’ behandelruimtes in Atrium Medisch Center in Badhoevedorp. Compleet ingericht. Een altijd bemande balie en voldoende gratis parkeerruimte. Ook biedt Atrium Medisch Center service diensten zoals een telefoondienst, een postadres en postverwerking zodat u altijd bereikbaar bent.