Kosten outplacement

Tarieven Outplacement

Elke persoon en iedere situatie is anders, en daarom biedt Everybody Works maatwerkoplossingen aan op het gebied van outplacement en re-integratie trajecten. Dit houdt in dat de prijs van een outplacement per persoon en per situatie verschilt. Wel hanteren wij een basistarief, afhankelijk van de duur van het outplacementtraject.

motivatie

Duur Outplacement

0
Maand
3500
0
Maanden
6500
0
Maanden
9500

Deze kosten zijn inclusief testen en exclusief btw en kilometervergoeding. De tarieven kunnen hoger of lager uitvallen afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding.

Een outplacement op maat

De uiteindelijke kosten van jouw outplacementtraject kunnen afwijken van het basistarief. Dit komt omdat wij precies kijken naar wat jij als kandidaat nodig hebt en aan de hand daarvan een outplacementtraject voor je samenstellen.

Wij bieden verschillende instrumenten aan die jou kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baan, zoals:

De uiteindelijke prijs van jouw persoonlijke outplacementtraject is afhankelijk van de aspecten die we wel of niet toevoegen en van de uiteindelijk duur van het outplacementtraject.

Transitievergoeding

Over het algemeen wordt outplacement vergoed door je werkgever. In sommige gevallen wordt er echter een eigen bijdrage gevraagd van jou als werknemer. Hiervoor kun je als werknemer je transitievergoeding inzetten. Iedere werknemer die langer dan twee jaar in dienst is van een organisatie, heeft recht op zo’n transitievergoeding. Deze vergoeding mag je gebruiken in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Contact met Everybody Works

Wil je een persoonlijk outplacementtraject op maat laten maken door onze professionals of heb je vragen neem dan contact op

Meer informatie of vragen over outplacement? Je kunt mij direct bereiken via 06 1952 6008 of via het contactformulier

Toine van Loon