Gratis download: Zo neem jij als werkgever op de juiste manier afscheid van je medewerkers

Dit is hoe wij zorgen voor 100% baangarantie zonder dat dit jou als werkgever veel tijd kost

Gerrit Vos
Gerrit Vos
Read More
“Everybody works heeft mij top geholpen bij het op de juiste manier afscheid nemen van mijn medewerkers. Geen gedoe en voor beide partijen een mooie en passende oplossing”
Leroy Meesters
Leroy Meesters
Read More
“Na de reorganisatie binnen mijn bedrijf moest er helaas wat veranderen. Mijn medewerkers hebben dankzij outplacement met baangarantie een leuke nieuwe baan gevonden”
Jim van Heemskerk
Jim van Heemskerk
Read More
“Everybody Works is een kundige partij op gebied van outplacement, goed contact en uitstekende service”

Met een holistische en oplossingsgerichte aanpak, nemen wij het arbeidscontract mogelijk over, en zorgen wij hiermee voor doorstroming Van Baan Naar Baan.

Ontdek de voordelen van outplacement voor jou als werkgever en hoe je bijdraagt aan goed werkgeverschap.

Sta jij voor een grote uitdaging binnen je organisatie? In zo’n situatie kan outplacement met baangarantie een waardevolle zet zijn, bijvoorbeeld bij reorganisaties of een bedrijfseconomische redenen.

Het toont goed werkgeverschap en draagt bij aan een positieve bedrijfsreputatie. Het laat zien dat je geeft om de toekomst en het welzijn van je medewerkers, zelfs in moeilijke tijden.

Bovendien kan het aanbieden van outplacement met baangarantie leiden tot een soepeler proces rondom het beëindigen van het dienstverband. Medewerkers zijn eerder geneigd akkoord te gaan met de ontslagvoorwaarden wanneer ze zien dat hun belangen serieus worden genomen.

Overweeg de mogelijkheden van Everybody Works op het gebied van outplacement met baangarantie. Het is niet alleen een slimme zet voor je organisatie, maar toont ook dat je het beste met je medewerkers voor hebt.

 

Onze outplacementtrajecten zijn gericht op een snelle en effectieve begeleiding naar nieuw werk, waarbij je als kandidaat aan het roer blijft staan.


Ook op de juiste manier afscheid nemen van je medewerker(s), zelfs in moeilijke tijden?