Vacature Bedrijfsarts

Wie zijn wij

Everybody Works is specialist op gebied van zorg, werk en welzijn van werknemers. Samen met werkgevers én werknemers werken we aan vitale organisaties. Dit doen wij door een all-in aanbod, inclusief het gehele traject van gezondheids­optimalisatie tot re-integratie en contract­overname.

De functies

Als bedrijfsarts ben je zowel medisch professional als adviseur vanuit een onafhankelijke positie op basis van je expertise. Je bevordert, optimaliseert en monitort de gezondheid en vitaliteit van medewerkers in relatie tot hun werk. Jouw doel is om hun inzetbaarheid te vergroten of te behouden. Je werkt samen met onze bedrijfsartsen en andere professionals, met aandacht en ruimte voor intercollegiale toetsing. We werken naar een dienstverlening toe, waarin steeds meer focus ligt op preventie van verzuim en waarin we gezondheidsprogramma’s zowel op individueel als op organisatieniveau aanbieden. Jouw persoonlijke expertise binnen de organisatie is onmisbaar. We vragen je dan ook regelmatig deel te nemen aan multidisciplinaire werk- en projectgroepen op allerlei gebieden en moedigen pro-activiteit in dit verband van harte aan. 

Wie zoeken wij? 
  • Een geregistreerd bedrijfsarts, huisarts, verzekeringsgeneeskundige, specialist, arts in opleiding, basisarts of casemanager met de ambitie werkzaam te zijn in de gezondheidsbevordering. Overige ervaring op een andere werkplek in de zorg is een pré. 
  • Bedrijfsartsen en/of verzekeringsgeneeskundigen (al dan niet in opleiding) moedigen wij van harte aan om te reageren. Ook basisartsen en medisch specialisten die toe zijn aan een nieuwe stap in hun loopbaan en de ambitie om bedrijfsarts te worden nodigen wij graag uit. 
  • Iemand met kennis van gezondheidsbevordering, arbeidsomstandigheden, verzuim, re-integratie en relevante wet- en regelgeving. 
Je bent de perfecte kandidaat als je:
  • Graag vorm en inhoud geeft aan vernieuwende soorten preventieve gezondheidszorg, waaronder Preventief Medisch Onderzoek met follow up in de vorm van individuele of groepsadviezen/coaching. 
  • Graag pioniert en enthousiast bent om een goede bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van onze dienstverlening. 
  • Als professional de dialoog tussen leidinggevende en medewerker bevordert. 
  • De Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst (in woord en geschrift). 
  • Communicatief vaardig, klantgericht, omgevingsbewust, analytisch sterk bent en beschikt over de nodige overtuigingskracht. 
  • Een echte teamplayer bent.
Positie binnen de organisatie

Je gaat werken bij de Everybody Works. De groep omvat: gezondheidsbevordering, arbodienstverlening, medische keuringen, verzuim en re-integratie, huisartsenpraktijk. In het klantportfolio zitten onder andere Nu van Werk naar Werk B.V., Bedrijfsartsen Management B.V. en andere bedrijven die inzetten op duurzaam werken en optimalisatie van gezondheid. 

Wat bieden wij?

Het salaris van een geregistreerd bedrijfsarts ligt boven gemiddeld. Parttime werken is bespreekbaar. Je komt te werken op Schiphol-West Badhoevedorp of op locatie in je woonomgeving. Naast een aantrekkelijk salaris bieden wij onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden waaronder opleiding, bijscholing en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook werken wij graag samen met zzp’ers 

Solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op met Toine van Loon 06 19 52 60 08.
Stuur je sollicitatiebrief en CV naar contact@toinevanloon.nl 

Everybody Works

Bezoekadres: Sloterweg 303 (gebouw Atrium) 1171 CV Badhoevedorp.
Gratis parkeren.