Volgende keer bent u erbij!

Bedankt voor uw interesse in één van onze bijeenkomsten! We waarderen uw aanmelding, ook al kunt u deze keer helaas niet deelnemen. We begrijpen dat het soms lastig is om alle agenda’s op één lijn te krijgen. Maar niet getreurd, we zorgen ervoor dat u als eerste op de hoogte wordt gebracht van toekomstige bijeenkomsten en evenementen!

Hoewel we het jammer vinden dat u deze keer niet kunt deelnemen, willen we u bedanken voor uw betrokkenheid bij ons netwerk. We organiseren regelmatig inspirerende bijeenkomsten en we zouden het geweldig vinden om u de volgende keer welkom te heten. Zodra we een nieuwe bijeenkomst plannen, ontvangt u als eerste alle details.

We waarderen uw enthousiasme en interesse en we zijn ervan overtuigd dat u de komende evenementen net zo boeiend zult vinden. Blijf ons volgen op sociale media of bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en waardevolle bronnen.

Nogmaals bedankt voor je aanmelding. We kijken ernaar uit om je de volgende keer te verwelkomen op ons event. Mocht je in de tussentijd vragen hebben of ergens over willen praten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 06 1952 6008. Of contact@toinevanloon.nl

Met vriendelijke groet,

Toine van Loon