Herontdek je Loopbaan met Nieuw Perspectief

Ben je op zoek naar meer werkplezier, werkgeluk of toe aan een nieuwe werktoekomst?

Wil je je loopbaan een frisse start geven? Bij Nieuw Perspectief zijn we er om je te helpen om meer uit je werk te halen. Of je nu op zoek bent naar meer werkplezier, werkgeluk, meer voldoening in je werk, je talent verder ontwikkelen en inzetten, wij kunnen je hierbij begeleiden en ondersteunen. Van talentontwikkeling tot gesprekken met je huidige of toekomstige werkgever.

Dit houdt in, dat wij samen met jou eraan werken om jouw huidige werksituatie in positieve zin te veranderen. Zo creëren we samen nieuwe kansen, andere perspectieven en veel meer werkplezier. Wij van Nieuw Perspectief zijn ervan overtuigd, dat wij voor elke werknemer passend en leuk werk kunnen vinden (intern of extern). Zo brengen wij jou letterlijk …van werk naar (nieuw) werk.  

Hoe gaan we te werk?

Vanaf het eerste intakegesprek werken we toe naar nieuw, duurzaam werk passend bij jouw huidige situatie (privé, gezondheid, werkbalans). Onze persoonlijke loopbaanbegeleider onderzoekt met jou, waar jouw interesses liggen en over welke kwaliteiten je beschikt. Dit gebeurt aan de hand van een professionele persoonlijkheidsanalyse, waarna we een keuze kunnen maken uit 4 opties:

Hoe doen wij dat?

Wij bemiddelen bij je huidige werkgever en/of helpen bij het zoeken naar een nieuwe werktoekomst.­­­

Allereerst bekijken we met jou en jouw werkgever de huidige situatie: zijn er binnen de huidige organisatie mogelijkheden voor ander/aangepast werk?
Is dat niet het geval, dan biedt Nieuw Perspectief jouw mogelijk een nieuwe arbeidsovereenkomst aan. Ongeacht of je nu niet geheel arbeidsfit bent of nog steeds aan het werk bent (re-integratie/spoor 1 en 2 begeleiding).
Zo kom je bij ons in loondienst en behoudt je ook de zekerheid van een inkomen. Dit traject regelen wij met jouw werkgever. Wanneer het Nieuw Perspectief traject is afgerond, zullen wij jou begeleiden naar een nieuwe werkplek. Een werkplek waarbij jij je kunt ontplooien en die jou nieuwe kansen en veel werkplezier zal bieden.

Tijdens ons begeleidingstraject zijn er de volgende mogelijkheden:

 • op (om)scholing,
 • coaching
 • hulp van het uitgebreide Nieuw Perspectief -netwerk.   

Als er geen opties zijn om samen met je werkgever tot een oplossing te komen,  dan is er altijd nog de optie om via een VSO afscheid te nemen van elkaar (bijvoorbeeld bij geschil/conflict). Ook dit traject kunnen we voor jou begeleiden.

Een nieuwe baan geeft nieuwe kansen & energie. Maar waarom zou je kiezen voor een nieuwe baan? Er zijn veel redenen om te kiezen voor een andere baan. De belangrijkste redenen zijn:

 1. Conflict- onwerkbare arbeidssituatie- geschil
 2. Uit je baan gegroeid
 3. Verandering in waarden
 4. Gebrek aan waardering
 5. Geen connectie met het team/leidinggevende
 6. Ambitie om hogerop te komen
 7. Op zoek naar avontuur
 8. Hoger salaris
 9. Verandering in privésituatie
 10. Organisatieproblemen
 11. Werkstress
 12. Onderbenutting vaardigheden
 13. Gebrek aan baanzekerheid
 14. Gebrek aan persoonlijke tijd
 15. Reistijd
 16. Fysieke beperkingen/belastbaarheid

De stap naar een nieuwe baan maken, is niet altijd makkelijk en is best spannend. Het geeft veel onzekerheid op zowel financieel als sociaal/emotioneel vlak.

Wij van Nieuw Perspectief begrijpen dit en kunnen je hierbij begeleiden & ondersteunen. Wij geven jou vanaf dag 1 duidelijkheid en zekerheid omtrent je financiële situatie en gaan jou stap voor stap begeleiden naar een nieuw perspectief en/of nieuwe baan.

Voordelen

Het grootste voordeel van het Nieuw Perspectief-traject is dat je per direct een  nieuwe arbeidsovereenkomst kunt krijgen met behoud van inkomen. Ons Multidisciplinair team van specialisten heeft als doel:
Jouw weer vitaal te krijgen, zowel fysiek als mentaal. Wij begeleiden jou, zodat je weer vol energie in het leven staat, zowel privé als zakelijk.

Dus . . . onderneem actie, wacht niet af, durf te springen en omarm een nieuwe arbeidstoekomst samen met ons.

Wat kunnen we voor je betekenen?

 • We brengen je huidige situatie in kaart
 • We bekijken welke opties voor jou mogelijk zijn
 • We begeleiden en enthousiasmeren je naar een duurzame arbeidstoekomst in eigen of nieuw werk
 • We voeren een evaluatiegesprek met werkgever, werknemer en adviseren
 • We maken, indien nodig, een persoonlijkheidsanalyse
 • We doen, indien nodig, een talenten- en competentie analyse
 • We bieden loopbaan coaching
 • We bieden persoonlijke coaching
 • We voeren een inlevingsgesprek
 • We bekijken de thuissituatie
 • We geven professionele sollicitatietraining (presentatie, hoe brief opstellen, onderhandelen arbeidsvoorwaarden, etc.)
 • We geven hulp bij het solliciteren door eventueel mee te gaan op gesprek of d.m.v. rollenspel training
 • We organiseren, indien nodig, scholing in je vakrichting ter verbreding en/ of verdieping om daarmee je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten
 • We zoeken een passende baan en werkgever voor je
 • We bekijken, indien nodig, mogelijkheden voor een stageplaats
 • We bieden bemiddeling/mediation 
 • We kunnen, indien het zover komt, helpen om een vaststellingsovereenkomst en/of nieuwe arbeidsovereenkomst op te stellen.

Leeftijd speelt geen rol: Herontdek jezelf!

Vaak hebben mensen een vaststaand beeld van hoe een loopbaan verloopt. Je twintigerjaren staan in het teken van zelfontdekking en het vinden van je richting.

Tegen de tijd dat je veertig bent, lijkt alles op zijn plek te vallen. Je hebt geïnvesteerd in je carrière, wellicht een paar keer promotie gemaakt en een stevige positie met een goed inkomen verworven. Het idee om van baan te veranderen wanneer je alles lijkt te hebben kan dan ook behoorlijk beangstigend zijn.

 

Maar als mens blijven we evolueren. We groeien, ontwikkelen en veranderen voortdurend. Het kan dus gebeuren dat je je huidige baan ontgroeit. Misschien voel je je niet meer op je plek of ga je zelfs met tegenzin naar je werk. Dit kan komen doordat je het gevoel hebt stil te staan, behoefte hebt aan iets nieuws of meer betekenis zoekt.

 

Om weer te floreren, kan het de moeite waard zijn om jezelf op professioneel vlak opnieuw uit te vinden. Hoewel dit vaak geen eenvoudig of snel proces is, kan het wel leiden tot een gezonder en gelukkiger leven.

Met een goed doordacht plan is het zeker mogelijk om succesvol een volgende stap te zetten. Wij van Nieuw Perspectief helpen je hierbij.

Excuses om niet te solliciteren

Hier een aantal excuses die we vaak gebruiken om niet van baan te veranderen, en de werkelijke reden erachter. Wedden dat je jezelf in een van deze excuses herkent?

Je huidige baan biedt financiële zekerheid, en de gedachte om die stabiliteit op te geven voor iets nieuws kan beangstigend zijn. Maar laten we eerlijk zijn, is geld de enige reden om vast te houden aan iets waar je niet gelukkig van wordt?

Het lijkt alsof er nooit genoeg tijd is om een nieuwe baan te vinden tussen je werk, sociale leven en andere verplichtingen door. Maar is het niet eerder een kwestie van prioriteiten stellen en tijd maken voor wat echt belangrijk is?

Na een lange werkdag voelt het alsof je geen energie meer over hebt om iets anders te doen dan op de bank te ploffen. Maar is het niet juist zo dat het vinden van werk dat je inspireert en motiveert, je energie zou kunnen geven in plaats van uitputten?

Altijd lijkt er wel een reden te zijn om niet nu van baan te veranderen. Maar wat als het juiste moment nooit komt? Is het niet beter om zelf het moment te kiezen en de controle over je eigen toekomst te nemen?

Twijfel kan verlammen en ervoor zorgen dat we vast blijven zitten in situaties die ons niet gelukkig maken. Maar is het niet beter om moedig te zijn en de sprong te wagen, wetende dat groei en verandering buiten onze comfortzone liggen?

Het kan moeilijk zijn om te weten welke baan echt bij je past en waar je passie ligt. Maar betekent dat dat je geen actie moet ondernemen? Is het niet de moeite waard om op ontdekkingsreis te gaan en te investeren in het vinden van werk dat je vervulling en vreugde brengt?

Het echte obstakel om van baan te veranderen is niet de financiën, tijd, energie, timing, twijfel of gebrek aan richting. Het is de angst om uit je comfortzone te stappen en het onbekende tegemoet te treden. Maar onthoud, groei en geluk liggen aan de andere kant van die angst.

Ben je klaar om te ontdekken wat voor werk echt bij je past? Wij staan klaar om je te helpen bij deze reis naar zelfontdekking en vervulling. Laten we samen op weg gaan naar jouw droomcarrière!

Jouw Toekomst Wacht

Klaar voor een verandering? Laat ons in slechts 15 minuten tonen hoe we je kunnen helpen. Bel ons direct of boek gemakkelijk een afspraak via Teams voor een vrijblijvend gesprek. Jouw toekomst begint vandaag!

Onze locaties

Nieuw Perspectief
Sloterweg 303
1171 VC  Badhoevedorp

Contactgegevens

Telefoon/Whatsapp : +31619526008

E-mail: contact@toinevanloon.nl  | contact@nieuwperspectief.nl

Ben de Groot

Wat is beter dan iemand die zelf in het Nieuw Perspectief-traject zit aan het woord te laten. Wij willen u aan de hand van een aantal vragen voorstellen aan Ben de Groot.

Wanneer had je het idee dat je niet meer lekker zat bij je vorige werkgever?

Ik werkte in de scheepsbouw en we hadden een volle orderportefeuille.
Regelmatig was ik in het buitenland te vinden. Op zeker moment liep het werk terug en voor ik het wist stond ik met een bezem in mijn hand de werkplaats schoon te vegen. Ik deed allerlei klusjes, behalve mijn eigen werk. Een gesprek met HR bleef zonder resultaat. Heel vervelend en op een dag kreeg ik hevige hoofdpijn, zo erg dat ik zelfs moest overgeven. Uit een Preventief Medisch Onderzoek kwam dat ik een forse burn-out had. Mijn werkgever vond dat ook nog een goed moment om mij te vertellen dat hij niet met mij door wilde.

Wat voor keuzes heb je toen gemaakt?

Uiteraard heb ik mij ziekgemeld en na een tijdje ben ik op advies van de bedrijfsarts weer voorzichtig aan het werk gegaan. Maar dat werk betekende dat ik die bezem weer kon oppakken, terugkeer in mijn eigen werk was er niet meer bij .
Uiteindelijk kwam ik in een Re-integratie traject spoor 2 terecht, ofwel zoeken naar ander werk bij een andere werkgever.
Hoe ben je (verder) geholpen?
Mijn werkgever was bekend met het Nieuw Perspectief -traject en heeft dit als mogelijke oplossing voorgesteld.

Wat voor indruk kreeg je van Nieuw Perspectief?

Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord. Ik stond er sceptisch tegenover. Ik had geen idee waar ik in terecht zou komen. Maar na een paar goede gesprekken en nadat ik wat advies had ingewonnen, leek dit mij een ongelooflijk mooi concept. Ik kreeg de zekerheid van een nieuw arbeidscontract en zicht op een nieuwe werktoekomst, veel mooier kon ik het niet krijgen.

Waardoor heb je het gevoel dat Nieuw Perspectief uitvoert wat zij belooft?

In de fabriek werkte ik met veel structuur. Je kreeg een opdracht en een productietijd waarin het klaar moest zijn en verder zag je maar hoe je het voor elkaar kreeg. Hoe anders is dat bij Nieuw Perspectief. Hier is men nauw betrokken bij de medewerkers. Je begint met elkaar aan een traject en dat wordt actief in de gaten gehouden, daar waar nodig wordt er bijgestuurd. Ik wist niet dat het zo dus ook kon.

Hoe krijg je de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen?

Er is veel mogelijk binnen Nieuw Perspectief. Alles gaat in goed overleg maar er dienen natuurlijk wel reële doelstellingen te zijn die passen in je eigen ontwikkelplan. Detachering bij een ander bedrijf is ook mogelijk.

Wat is de kracht en passie van Nieuw Perspectief?

De kracht en passie van Nieuw Perspectief is dat men gelooft en denkt in mogelijkheden van werknemers en niet in onmogelijkheden. De mens staat centraal. Bovendien werken er aardige mensen met veel ervaring en respect voor elkaar.

Wanneer zou je iemand aanraden om een oriënterend gesprek met Nieuw Perspectief aan te gaan?

Als je het gevoel hebt niet meer op de juiste plek te zitten en je hebt bepaald dat je toekomst niet meer bij je huidige werkgever ligt. Of wanneer je in een uitzichtloze situatie van ziekteverzuim zit. Hier krijg je de kans om weer terug te keren in de maatschappij.

Jij hebt dus wel het gevoel dat je de juiste stap hebt gezet?

Zeker! Ik ben uit de negatieve sleur gestapt waar ik bij mijn ex-werkgever in zat. Ik stapte in een nieuwe omgeving, voelde mij ook direct beter. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn beslissing om met Nieuw Perspectief in zee te gaan.

En hoe is het nu met je?

Mijn positieve levenshouding is weer terug. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en ervaar dagelijks meer rust.
Ik prijs mezelf gelukkig, zonder Nieuw Perspectief had ik nu waarschijnlijk in de WIA gezeten.

Hanneke van de Berg

Waardoor ben je bij Nieuw Perspectief gekomen?

Via mijn bedrijfsarts ben ik in contact gekomen met Nieuw Perspectief
Ik zat in een burn-out en op zeker moment is mijn werkgever in gesprek gekomen met Nieuw Perspectief. Naar aanleiding van dat gesprek is het Nieuw Perspectief-traject opgestart.

Wanneer had je het idee dat je niet meer ‘’lekker zat’’ bij vorige werkgever?

Ik had al enkele jaren het gevoel dat ik niet lekker op mijn plek zat en daar heb ik ook diverse gesprekken over gevoerd met HR. Maar daar kwam niet direct een vervolg op, ik voelde mij niet serieus genomen en hierdoor namen mijn klachten toe en die hebben tot een burn-out geleid.

Wat voor keuze heb je toen gemaakt?

Ik had geen keuze op het moment dat ik in een supermarkt letterlijk en figuurlijk in elkaar stortte! Op dat moment had ik al een afspraak met mijn huisarts staan. Die adviseerde mij om 14 dagen thuis te blijven en dat werd uiteindelijk een jaar.

Hoe ben je verder geholpen?

Het was zeker geen gemakkelijke tijd, je hele leven ligt op dat moment helemaal overhoop. Ik heb gelukkig, mede dankzij mijn huisarts, specifieke hulp gehad om mijn gezondheid weer op de rails te krijgen. Ik mag van geluk spreken dat ik de kans heb gekregen om met Nieuw Perspectief te mogen werken anders had ik waarschijnlijk nu in de Wia gezeten.

Waardoor heb jij het gevoel dat jouw stap de juiste is geweest?

Doordat ik de kans heb gekregen om mijzelf te hervinden, zodat ik mij weer verder kan en mag ontwikkelen, heb ik wel het gevoel dat ik de juiste stap heb gezet. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn beslissing om bij Nieuw Perspectief in dienst te treden.
Wat was voor jou de reden om een verbintenis met Nieuw Perspectief aan te gaan?
Ik had het gevoel dat mijn situatie bij mijn (ex-) werkgever uitzichtloos was. En het eerste oriënterende gesprek met Monique van Nieuw Perspectief maakte mij enthousiast en nieuwsgierig genoeg om het twee gesprek aan te gaan. Voor dit gesprek kwam Monique in gezelschap van de directeur, Toine van Loon, bij mij thuis. Zij betrekken ook je partner bij dit gesprek en leggen uit wat Nieuw Perspectief voor je kan betekenen. Ik voelde mij in deze gesprekken zo gewaardeerd en begrepen dat ik een nieuwe uitdaging en verbintenis met hen ben aangegaan. Ik had weer het gevoel dat ik er mocht zijn om wie ik ben.

Je werkt nu ruim een jaar bij Nieuw Perspectief, wat voor indruk heb je gekregen?

Wat voor mij belangrijk is dat ik collega’s heb die uit verschillende situaties bij Nieuw Perspectief terecht zijn gekomen, dit geeft een verbinding en een samenhorigheid. Er is veel respect en begrip voor elkaar en dat bevordert de samenwerking in alle opzichten, we steunen elkaar waar nodig. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.
Waardoor heb je het gevoel dat Nieuw Perspectief uitvoert wat zij beloven en hoe maken ze dat waar?
Nu van Baan naar Baan kijkt samen met jou waar je sterke punten liggen en daar krijg je alle kansen en begeleiding voor. Zonder druk kun je je dan in je eigen tempo ontwikkelen.

Hoe krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen?

Het mooie van Nieuw Perspectief is dat niets echt vastligt. Als blijkt dat je als accountant hebt gewerkt, maar nu buitenschilder wil worden dan passen we dit aan in je ontwikkelplan en gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn om daar te komen.

Wat is het verschil tussen je oude werkgever en Nieuw Perspectief?

Het verschil is enorm groot. Bij ENu van Baan naar Baan staat de mens centraal en bij mijn vorige werkgever de winst, wat ten koste ging van de werksfeer en mensgerichte communicatie. Alles was gebaseerd op resultaat zonder daarbij de mens centraal te stellen. Het doel heiligde de middelen, zeg maar.
Waarom zou je het aanraden om een oriënterend gesprek met Nieuw Perspectief aan te gaan?
Dat vind ik een beetje lastige vraag. Je probeert natuurlijk altijd als eerste je problemen met je huidige werkgever op te lossen, eventueel ondersteund door HR. Maar als je niet tot een oplossing komt en in een uitzichtloze situatie terechtkomt dan ligt dreigend ziekteverzuim op de loer. Dan is het fijn als je HR op een traject van Nieuw Perspectief kan wijzen. Dit kan een uitkomst bieden. HR kan natuurlijk ook direct bellen voor een oriënterend gesprek. In mijn geval heeft de bedrijfsarts contact gezocht met HR van mijn (ex)werkgever.

Wat is er bij je veranderd sinds je bij Nieuw Perspectief bent gekomen?

Alles, want waar ik vroeger gestrest en gedeprimeerd thuis kwam, kom in nu blij lachend en vol levenslust terug van mijn werk. Hierdoor sta ik ook weer positiever in het leven, al ben ik er nog niet helemaal, ik weet zeker dat ik de juiste weg omhoog aan het volgen ben.

Wat zou het traject voor nieuwe mensen nog beter maken?

Ons bedrijf is continu in beweging om de gezondheid en welzijn van mensen te verbeteren. Met ons eigen moderne Medisch Center in Badhoevedorp met een efficiënte huisartsen- en tandartspraktijk, met nog tijd voor échte persoonlijke zorg. Meertalig en zonder wachttijden. Binnenkort openen wij een Lifestyle Center in Amsterdam-Osdorp waar je terecht kan met al je vragen over leefstijlverandering, vitaliteit en welzijn. Ik ben wel heel trots dat ik mijn steentje aan dit bedrijf mag bijdragen.

Wat is de kracht en passie van Nieuw Perspectief?

In mijn optiek is dit dat men gelooft en denkt in mogelijkheden van werknemers. Jij staat centraal. Samen kijken waar je passie en je dromen liggen en vervolgens kijken of die reëel zijn. Geen idee is te gek.

Richard de Vries

Wat is beter dan iemand die zelf in het Nieuw Perspectief-traject zit aan het woord te laten. Wij willen u aan de hand van een aantal vragen voorstellen aan Richard de Vries.

Waardoor ben je bij Nieuw Perspectief gekomen?

Ik ben met Nieuw Perspectief in aanraking gekomen na een mediation traject dat was opgestart bij mijn ex werkgever en mij verschillende opties werden voorgelegd, waar onder andere arbeidscontractovername naar voren werd gebracht als een mogelijke oplossing.

Wanneer had je het idee dat je niet meer ‘’lekker zat’’ bij vorige werkgever?

Na een jarenlang voortdurend arbeidsconflict met mijn manager waar geen doorbraak mogelijk leek. Alle functioneringsgesprekken waren negatief. Uiteindelijk wordt de negatieve spiraal waar je al die jaren inzit je te veel wat bij mij uiteindelijk tijdens een Preventief Medisch Onderzoek resulteerde in een veel te hoge en gevaarlijke bloeddruk.

Wat voor keuze heb je toen gemaakt?

Ik heb mezelf ziekgemeld mede op advies van mijn arts. Mijn gezondheid gaat boven alles en ik diende uit de ontstane impasse te komen.

Hoe ben je verder geholpen?

Ik ben na advies van de bedrijfsarts en in samenspraak met de HR Manager een mediation traject gestart om het arbeidsconflict met mijn manager op te lossen. Een neutrale partij zou daar een oplossing voor kunnen bieden.

Wat voor indruk heb je van Nieuw Perspectief?

Nu van Baan naar Baan is een professionele partij met allerlei disciplines op het gebied van zorg, werk en welzijn. Zij kunnen mensen echt helpen om op een duurzame manier onderdeel te blijven van de (werk)maatschappij.

Waardoor heb je het gevoel dat Nieuw Perspectief uitvoert wat zij belooft?

Ze zijn betrokken met medewerkers en laat haar positieve insteek niet los. Je gaat met elkaar een traject aan wat actief bijgehouden en daar waar nodig bijgestuurd wordt.

Wat zou het traject voor nieuwe mensen nog beter maken?

Ik weet dat er gewerkt wordt om Nieuw Perspectief een veel bredere landelijke dekking en uitstraling te geven. Dit is voor nieuwe medewerkers in alle provincies natuurlijk een fantastisch perspectief.

Hoe krijg je de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen?

Er is heel veel mogelijk binnen Nieuw Perspectief. Alles gaat in goed overleg en er dienen natuurlijk wel reële doelstellingen te zijn die passen in het ontwikkelplan.

Waardoor heb jij het gevoel dat dit de juiste stap is geweest?

Het is voor mij de juiste stap geweest omdat ik uit de jarenlange negatieve sleur ben gestapt waar ik bij mijn ex werkgever in zat. Tot de dag van vandaag heb ik geen moment spijt gehad van de beslissing die ik heb genomen om bij Nieuw Perspectief in dienst te treden.

Wat zou er zijn gebeurd als je niet bij Nieuw Perspectief was binnen gekomen?

Ik mag van geluk spreken dat mijn hoge bloeddruk en dreigende burn-out in een Preventief Medisch Onderzoek zijn ontdekt. Het had in mijn geval zelfs kunnen leiden tot een hartaanval. Gelukkig is het zover niet gekomen.

Wat is de kracht en passie van Nieuw Perspectief?

De kracht en passie van Nieuw Perspectief is dat men gelooft en denkt in mogelijkheden van werknemers en niet in onmogelijkheden.

Wat is het verschil tussen je oude werkgever en Nieuw Perspectief?

Ik kan wel zeggen dat er een wereld van verschil zit tussen mijn ex werkgever en Nieuw Perspectief. Mijn ex-werkgever is door de jaren heen uitgegroeid tot een enorme multinational waar ik het gevoel had een nummer te zijn. Hier staat de mens centraal.

Zou je het aanraden om een oriënterend gesprek met Nieuw Perspectief aan te gaan?

Ik zou het aanraden een gesprek aan te gaan wanneer je het gevoel hebt niet meer op de juiste plek te zitten of in een arbeidsconflict zit bij je huidige werkgever. Ook wanneer je in een uitzichtloze positie van ziekteverzuim zit en je eigenlijk hebt bepaald dat je toekomst niet meer bij je huidige werkgever ligt.

Wat was voor jou de reden om een verbintenis met Nieuw Perspectief aan te gaan?

Uiteindelijk hebben de medewerkers en de directie van Nieuw Perspectief mij zoveel vertrouwen gegeven dat ik een nieuwe uitdaging en verbintenis met hen ben aangegaan. Je hebt weer het gevoel dat je ertoe doet !

 

 

Wat is er bij je verandert sinds je bij Nieuw Perspectief bent gekomen?

Mijn positieve levenshouding is weer terug sinds ik in dienst ben bij Nieuw Perspectief. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en ervaar dagelijks de inspiratie die van dit dynamische bedrijf afspat!

Jouw succesverhaal wacht...

Klaar voor een verandering? Laat ons in slechts 15 minuten tonen hoe we je kunnen helpen.
Bel ons direct of boek gemakkelijk een afspraak via Teams voor een vrijblijvend gesprek. Jouw toekomst begint vandaag!