Nieuw partnership met Maastrichts Sportakkoord

Share Post:

MVV

Everybody Groep heeft zich aangesloten bij het Maastrichts Sportakkoord. Met onze  Andersom Denken-aanpak willen wij bijdragen aan een vitaler en gezonder leef- en werkklimaat binnen organisaties.

Sem Hartog, ambassadeur van de aanpak ‘Andersom Denken’ ziet duidelijke raakvlakken met de doelstellingen van het Sportakkoord:
 “Andersom Denken sluit precies aan bij de bredere opzet van het Sportakkoord in Maastricht. Wij willen namelijk preventief zaken gaan aanpakken, voor zowel fysieke als mentale gezondheid, in plaats van symptoom bestrijden. Wij vinden dat iedereen dit zou moeten kunnen toepassen. Het is daarom niet meer dan logisch om onze kennis en kanalen beschikbaar te stellen voor alle aangesloten partijen binnen het Maastrichts Sportakkoord. Door ons aan te sluiten, kunnen we samen mensen in beweging én aan het denken krijgen. Met als resultaat een vitalere samenleving.”

Everybody Groep heeft veel kennis en ervaring op het gebied van zorg, werk en welzijn. Hierdoor zijn zij een waardevolle toevoeging aan het netwerk van het Maastrichts Sportakkoord.

Waar kunnen wij je bij helpen?

Everybody Works staat voor je klaar

Onderzoek meer