Denk in oplossingen en kies voor nieuw werkgeluk

Share Post:

Nu van Werk naar Werk

Herken je dat? Soms bekruipt je het gevoel dat je niet meer lekker op jouw huidige werkplek zit. Of merk je dat je steeds vaker uitvalt door fysieke of mentale klachten? Misschien speelt er wel een sluimerend conflict op de werkvloer.  

Everybody Groep heeft een structurele oplossing ontworpen, genaamd ‘Nu van Werk naar Werk’. Dit houdt in, dat wij samen met jou eraan werken om een moeilijke werksituatie in positieve zin te veranderen. Zo ervaar je nieuwe kansen, andere perspectieven en veel meer werkplezier. Wij van Everybody Groep zijn ervan overtuigd, dat wij voor elke werknemer passend en leuk werk kunnen vinden. Zo brengen wij jou letterlijk …van werk naar nieuw werk.  

Hoe gaan we te werk?

Vanaf het eerste intakegesprek werken we toe naar nieuw, passend werk. Onze persoonlijke loopbaanbegeleider onderzoekt met jou, waar jouw interesses liggen en over welke kwaliteiten je beschikt. Dit gebeurt aan de hand van een professionele persoonlijkheidsanalyse, waarna we een keuze kunnen maken uit drie opties: je gaat werken bij één van onze samenwerkende bedrijven, je werkt op detacheringsbasis bij een bedrijf of je gaat aan de slag bij een werkervaringsplaats.  

Hoe doen wij dat?

Wij kunnen dat doen via een arbeidscontractovername. Allereerst bekijken we met jou en jouw werkgever de huidige situatie: zijn er binnen de huidige organisatie mogelijkheden voor ander werk?
Is dat niet geval, dan neemt Everybody Groep jouw huidige arbeidscontract over. Ongeacht of je nu ziek thuis zit of nog steeds aan het werk bent.
Zo kom je bij ons in loondienst en behoudt je ook de zekerheid van een inkomen. Dit traject regelen wij met jouw werkgever. Wanneer de arbeidscontractovername afgerond is, zullen wij jou begeleiden naar een nieuwe werkplek. Een werkplek waarbij jij je kunt ontplooien en die jou nieuwe kansen en veel werkplezier zal bieden. Tijdens onze begeleidingstraject kun je rekening op (om)scholing, coaching en hulp van het uitgebreide Everybody Groep-netwerk.   

Voordelen werknemer

Het grootste voordeel van het Nu van Werk naar Werk traject is dat je bij Everybody Groep in dienst komt met behoud van inkomen. In onze Everybody Lifestyle Centers (Badhoevedorp en Amsterdam – Osdorp) kun je vertrouwen op een multidisciplinair team van specialisten, die een doel hebben: jou weer vitaal krijgen, zowel fysiek als mentaal.  Zij begeleiden jou, zodat je weer vol energie in het leven staat: privé en tijdens je werk.   

Dus . . . blijf niet hangen in een negatieve werksituatie, maar neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of meer informatie en kijk ook is op www.nuvanwerknaarwerk.nl 

Wat doen wij voor je? 

We brengen je situatie in kaart

We begeleiden je duurzaam terug naar eigen of ander werk

We enthousiasmeren je voor een terugkeer in eigen werk of nieuw werk door te kijken naar wat je nog wél kan.

We voeren een evaluatiegesprek met werkgever, werknemer en adviseren

We maken een persoonlijkheidsanalyse

We doen een talenten- en competentie analyse

We bieden loopbaan coaching

We bieden persoonlijke coaching

We voeren een inlevingsgesprek

We bekijken de thuissituatie

We geven professionele sollicitatietraining (presentatie, hoe brief opstellen, onderhandelen arbeidsvoorwaarden, etc.)

We geven hulp bij het solliciteren door eventueel mee te gaan op gesprek of d.m.v. rollenspel training

We organiseren scholing in een tweede vakrichting ter vergroting van je kansen op de arbeidsmarkt

We zoeken een passende baan voor je

We bekijken mogelijkheden voor een stageplaats

We bieden mediation 

We stellen een vaststellingsovereenkomst op.

 

info@everybodygroep.nl 

088 246 04 04 

Waar kunnen wij je bij helpen?

Everybody Works staat voor je klaar

Onderzoek meer